Bestyrelsesformand
Lars Hejn Kristensen
Præsentation

Motto?
En samlet klub, for alle!

Hvem?
Basketball har været en del af mit liv i over 30 år - både som fan, spiller, træner, ejer af professionel basketfora, ejer af webshop med basketartikler m.m. Mine to sønner, Julius og Benjamin, spiller begge i ALBA.

Hvorfor ALBA?
Jeg har valgt at engagere mig i ALBA Basket for at "give tilbage" til den sport, der har givet mig så mange oplevelser over de sidste 30 år. Tanken er, at jeg vil være med til at udbrede basketball i Danmark og i første omgang i Allerød. ALBA skal blive et "andet hjem" for klubbens medlemmer, herunder kommunens unge, hvor deres venner er og hvor de har det sjovt og lærer at spille basketball. Jeg vil derfor forsøge, sammen med den øvrige bestyrelse, at skabe de rammer, der skal til for at vi kan give gamle som unge en god oplevelse med at spille basketball, finde nye venskaber og have det sjovt.

Kontaktinfo?
Telefon: 50 6996 11
eMail: lars@albabasket.dk
Se hele beskrivelsen
Næstformand
Henriette Jacobsen
Præsentation

Nyvalgt næstformand i ALBA’s bestyrelse. Jeg vil arbejde for at samle klubben og oparbejde en klubånd, hvor klubbens hold støtter hinanden.

Jeg har en søn, der spiller basketball, og det er herfra, jeg har fået interesse for spillet.

Kontaktoplysninger:

27302788

henriette@albabasket.dk

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Annette Kongsgaard Kristensen
Præsentation

Motto?

Sammen er vi stærke!

Hvem?

Min søn Kristian K. spiller basket i en fantastisk klub. En klub jeg mener skal smelte mere sammen på tværs af årgange. Jeg går ind for god dialog med alle klubbens interessenter og inddragelse af spillere/trænere/forældreressoucer, da det kun er SAMMEN at VI kan få skabt en klubånd og et stærkt sammenhold i ALBA. Jeg er klar – er I ?

Kontaktinfo:

41950051

email: annette@albabasket.dk


Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Lis Harmundal
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Trine Richter Braikia
Præsentation
Se hele beskrivelsen